Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ικαρια

| Ελλάδα | EL EL

Ενοικιαση Αυτοκινητου Ικαρια

Ειδικές Προσφορές (12/09 → 31/12)

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ικαρια

Ενοικιαση Αυτοκινητων Ικαρια

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Ικαρια
Vans - 7 Seats Diesel (L2)
Nissan Evalia Diesel

Ικαρια Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα

Ενοικιαση Αυτοκινητου Ικαρια

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Ικαρια
Vans - 9 Seats (H1)
Volkswagen Transporter

Ικαρια Ενοικιαση Αυτοκινητου

Ικαρια Ενοικιασεις Αυτοκινητων

Ικαρια Ενοικιαση Αυτοκινητου Χωρις Πιστωτικη

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Ικαρια

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Ικαρια
Vans - 9 Seats Diesel (H2)
Volkswagen Transporter Diesel

Ενοικιαση Αυτοκινητου Χωρις Πιστωτικη Ικαρια

Ικαρια Ενοικιαση Αυτοκινητων

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Ικαρια Ελλαδα

Η Ικαρία είναι νησί του ανατολικού Αιγαίου, δυτικά της Σάμου και των Φούρνων. Πρωτεύουσα και επίνειό της είναι ο οικισμός και λιμάνι Άγιος Κήρυκος στα ανατολικά του νησιού, ενώ δεύτερο είναι το λιμάνι Εύδηλος στα βόρεια. Στο νησί φτάνετε ακτοπλοϊκώς, μέσω των δύο λιμανιών της, ή αεροπορικώς, από τον Κρατικό Αερολιμένα Ικαρίας «Ίκαρος».

Εξασφαλίστε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Imperial Car Rental για εύκολες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο νησί.

Η Ικαρία κατοικείτο ήδη πριν από το 7.000π.Χ. ενώ τον 8ο αιώνα π.Χ. Έλληνες από τη Μίλητο εγκαταστάθηκαν στην περιοχή Κάμπος που τότε αποκαλούσαν Οινόη.

Μια βόλτα με το ενοικιαζόμενο όχημα της Imperial Car Rental στο νησί και η επικοινωνία με τους κεφάτους, φιλόξενους κατοίκους, θα σας αποκαλύψει τα μυστικά του που το κάνουν ξεχωριστό.

Κοινό χαρακτηριστικό των Ικαριωτών ήταν ανέκαθεν ο χαλαρός, απλός τρόπος ζωής, με συλλογικότητα και αλληλεγγύη, στοιχείο που διατηρούν μέχρι τις μέρες μας και που συντελεί στην καλή υγεία και μακροζωία.

Οι Ικαριώτες είναι άνθρωποι που ξέρουν να διασκεδάζουν και τα Ικαριώτικα πανηγύρια αποτελούν γιορτές κάθαρσης και αναζωογόνησης της ψυχής.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι κάτοικοι της Ικαρίας βρίσκονται στην πέμπτη θέση των μακροβιότερων ανθρώπων παγκοσμίως.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου με την Imperial Car Rental θα σας δώσει τη δυνατότητα να επισκεφθείτε μοναδικά μέρη, όπως ο Νας, αρχαία πόλη των Ναϊάδων, ιερός τόπος και σημαντικό λιμάνι της αρχαιότητας, με τα ερείπια του ναού της Ταυροπόλου Αρτέμιδος του 6ου αιώνα π.Χ. και την προκυμαία του αρχαίου λιμανιού, σε ένα φιλήσυχο, δροσερό τοπίο.

Στη σημερινή περιοχή Κάμπος βρίσκεται η Οινόη ή Διονυσιάδα, αρχαία πρωτεύουσα του νησιού, ενώ στην περιοχή Φανάρι, στο ανατολικότερο σημείο της Ικαρίας, σώζονται τα ερείπια της αρχαίας πόλης Δράκανο, πατρίδας του θεού Διονύσου, με τα ερείπια του αρχαίου κάστρου και, πάνω σε ύψωμα, ο Πύργος του Δράκανου κοντά στο χωριό Φάρος, κυκλικό οικοδόμημα του 4ου π.Χ. αιώνα, σπουδαίο έργο τέχνης και ένας από τους καλύτερα διατηρημένους πύργους στο Αιγαίο.

Στα βόρεια του νησιού, κοντά στο χωριό Κοσοίκια, σώζεται το Κάστρο του Κοσκινά, Βυζαντινό φρούριο του 10ου αιώνα.

Αξιόλογα αρχαιολογικά ευρήματα θα δείτε στα μουσεία στην πρωτεύουσα Άγιος Κήρυκος και τον Κάμπο.

Με την ευκολία μετακινήσεων που παρέχουν οι ενοικιάσεις οχημάτων της Imperial Car Rental εξερευνήστε τα γραφικά χωριά της Ικαρίας, με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των αόρατων από τη θάλασσα «αντιπειρατικών» σπιτιών.

Ο Χριστός Ραχών, χωριό που ζει το βράδυ, η πανέμορφη Ακαμάτρα, ο Μαγγανίτης, το Καρκινάγρι, ο Αρμενιστής, το Γιαλισκάρι, ο Εύδηλος, το Πέζι, είναι μερικά από τα πολλά πανέμορφα, ορεινά ή παραθαλάσσια χωριά της Ικαρίας που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε.

Πολλές και ενδιαφέρουσες είναι και οι παραλίες του νησιού: η περίφημη εξωτική παραλία Σεϋχέλλες στον Μαγγανίτη, με κρυστάλλινα νερά και λευκούς βράχους, η αμμώδης Μεσακτή, το Λιβάδι, ο κόλπος του Να, ο Φάρος, το Δράκανο, το Νίφι, τα Κεραμέ με τα πλατάνια, τα Νεάλια με τον πελώριο όγκο της Δαιμονόπετρας, αρχαίος τόπος λατρείας, με τη σπηλιά όπου ανατράφηκε ο θεός Διόνυσος.

Με την ευκολία μετακινήσεων που προσφέρει η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων Imperial Car Rental, επισκεφθείτε τα περίφημα ιαματικά λουτρά της Ικαρίας. Οι θερμές ραδιενεργές πηγές που θεραπεύουν πλήθος παθήσεων, βρίσκονται κυρίως στις βορειοανατολικές και νοτιοανατολικές ακτές του νησιού, με σημαντικότερη λουτρόπολη τα Θέρμα.

Η Ικαρία αποτελεί βιότοπο μεγάλης αξίας, με υπέροχα φυσικά τοπία, ενώ το δάσος του Ράντη είναι ένα από τα σπανιότερα χαρακτηριστικά μεσογειακά προϊστορικά δάση. Μοναδικής ομορφιάς είναι και το φαράγγι του ποταμού Χάλαρη.

Η εξερεύνηση της Ικαρίας με την άνεση που παρέχει η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων Imperial Car Rental θα αποτελέσει μια από τις ωραιότερες εμπειρίες της ζωής σας! Σίγουρα δεν αρκεί μόνο μία επίσκεψη για να χορτάσετε αυτό το νησί και είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψετε πάλι εδώ, το συντομότερο δυνατόν!

Χρήσιμες Πληροφορίες |

Imperial Car Rental Ικαρια

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ικαρια | Συνήθεις ΕρωτήσειςΣυνήθεις Ερωτήσεις Ικαρια

Πόσο χρονών πρέπει να είμαι, είναι μια πιστωτική κάρτα αναγκαίο, κλπ.

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ικαρια | Περιλαμβάνεται στην προσφορά μαςΠεριλαμβάνεται στην προσφορά μας Ικαρια

Μετά από χρόνια εμπειρίας στην ενοικίαση αυτοκινήτων, έχουμε αποφασίσει να συμπεριλάβουμε στην προσφορά μας για δωρεάν ...

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ικαρια | Εγγύηση Ενοικίασης ΑυτοκινήτουΕγγύηση Ενοικίασης Αυτοκινήτου Ικαρια

Η Εταιρεία μας σας εγγυάται ότι θα έχετε μια υπέροχη και αξέχαστη εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτου…

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ικαρια | Πολιτική Ενοικίασης (Όροι και Προϋποθέσεις)Πολιτική Ενοικίασης (Όροι και Προϋποθέσεις) Ικαρια

Ελέγξτε τους όρους και προϋποθέσεις για να μάθετε την πολιτική ενοικίασης

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ικαρια | Υπηρεσίες με Επιπλέον ΕπιβαρρύνσειςΥπηρεσίες με Επιπλέον Επιβαρρύνσεις Ικαρια

Η εταιρεία μας εκτός από την πλήρως ανταγωνιστική προσφορά αποφάσισε να παράσχει κάποιες επιπλέον υπηρεσίες

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ικαρια | Συμβουλές προς Ενοικιαστές ΑυτοκινήτωνΣυμβουλές προς Ενοικιαστές Αυτοκινήτων Ικαρια

Πριν από την αναχώρηση από τη χώρα σας μην ξεχνάτε το διαβατήριό σας, την ταυτότητά σας ...


SSL Secure Site SSL Secure Site